Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x
akhirnya, hbs gak puasa bulan ni~ huhu. esok dah raya. aku PASTI mesty best gilax raya taon ni. lbh2 agy akak2 aku semua balik!! bestnyer ader akak ramai. aku x yah masuk dapur kuat sngt. hehehe. tp, tolom tu mestilah. cuci lantai, basuh tangga. hahaha!! tp, aku x kesah pom. bukannya selalu buat. sekali setaon. hehe<3

and then, part yg plg aku suka masa bulan pose, time bukak pose! HAHA! semua org suka bukak puasa kan?? hehehehe. makan yg best2. masak tu, masak ni. dalam bln pose ni, bermcm2 jenis mknn aku makan. soto pon ader~ hehehehehe. 

raya esok nie, mak nak masak lontong, rendang, makaroni bakar, etc~ x sabar rasanya. raya pertama aku dok kat umah jer. layan tetamu~ heeee=) raya ke2 tu maybe akan pergi umah mak sedara alik pasir mas, tanah merah n salor. malam tu kott, aku bertolak. hehe<3

MEDAN. x sabarnya!!! hahahaha! kena list ni brg2 nak beli ntk saper. kwn2, of course. and yg lelaki, ada laaa~~ =D tp, baju2 aku x kemas agy. mak kata bwk baju sikit jer. x yah bnyk2. menyemak jer. hehe. well, i totally agree with her. dok kat sana lam 4, 5 hari and slps balik MEDAN, nak gy lawat umah mak sedara kat KL. mksdnya, jalan2 kat KL!! hahaha! best2!! hari ahad tue, aku mls gy skula. nak monteng. hehe=)

So, setakat ni jer la kott. Kita jumpa lain kali lak~ HAHA!

P/S: Yeah, I'm gonna live my life~ Thanks to anyone that loved me:)

Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.