Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x
semalam, Aslah buat BBQ. aku tau ni cause abg bani kata kat akak aku. so, aku pun ambil la kesempatan nk ikut sekali. huhuhu. pagy2 tu, aku pergy KBMALL dulu ngan ara. ingat nak jumpa k.ilmi kat sana. sampai2 kat food court, ada k.syuk, k.mizah, k.ada, k.iman. terkejut gak. tak sangka lak diorg ada sekali. huhu. lama2 sikit, muncul la Aslam, Afiq ngan Abe Lid. lagy la terkezutt. wat bodow jer. hehehe


sampai kat Abim tu lam kul 5 ptg. beli KFC kat KBMALL. makan kat abim. hehe. well, aku x tau nk citer apa sal BBQ tu, so, aku upload jer la pics. malas nk citer pnjg2. tapi, mmg best la malam semalam. :D 

 Ymar + Jabbar



credits to : abg haikal for all this pics

P.S : thanks abg bani~ cause bagy aqis hadir! huhu:D jeongmal gomawo:)


Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.