Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x
okeyss. aku nk citer time aku gy KL, 24,25,26 haribln dulu. memang GEMPAK ar~ well, maybe ada sesetgh org akan kata, 'eiiiii, KL jer? tak borink ke?' tapi, bagy aku, keluar dari Kelantan jauhhhhhh sangat OKAY! memang borinkkk nk maty dok kat umah. hahaha~ time gy KL, aku gy Times Square. beli baju cause ada SALE. then, aku ternampak christmas decoration. cantekkkk sesangat. christmas tree dia besar nak mampus! 


My mum and younger sis, Kuya (nickname):D

then, pergy maen ice skate kat Sunway Pyramid. punya la susah. ingat ke senang. asyik2 jatuh jer. slps 4 jam, baru boleh berdiri dgn betul. 4 jAM! hahahaha. sakit seluruh badan. lebam lutut. jatuh banyak kali kan. huhuhu. time aku main ice skate uhh, ada org cina mana tau langgar aku. memang sakit gila punggung aku. tak boleh bangun. dah la org cina tu x minta maaf ngan aku. bla camtu jer. aissyyy. RUDE nak mampus. :(

sbnrnya, nak upload gambar maen ice skate, tapi x der cause x tgkp. rugiii~ hehehe. btw, mahal la bayar nak masuk. 23 sorang. lau termasuk glove, 31. hahaha. locker dia pun 4 ringgit. gila mahal~ ermm. oh yeah! aku tengok citer Rapunzel. 3D lak tu. first time msk 3D. bestt ar. cam real gitu. hehe. nak wat camner. Kelantan x der cinema. =.=. kolott la~ hehe:)


3D sememangnya REAL! :)


Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.