Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x
puas gila dok kat umah. bangun tidur, makan, buat howework, tgk tv, online, tidur and makan. ulang benda sama jerkk. hahaha. bukak tv starworld. tgk Australia's Next Top Model S5. best ar ugakk. x tau nk wat apa sangat. so, tekan jer channel brp. bkk Disney Channel, citer Wall-E. aisshh. naper la ulang citer sama jer? puas gila-gila. bkk Diva, citer The Christmas's Visitor. yer arhh. 25 haribulan ni Christmas. mesty meriah kat oversea. salji dah turun dekat tempat universiti akak aku, Leicester. and, dia ada tag nama aku dekat photo yg dia upload, gambar snowman. dia buat kott. nak tengok tak? jap. aku upload:)


cute kan kan? hehe. memang punn. jelez gila aku yg dok kat malaysia nie. baru2 ni jer iqah antar katalog. pilih brg nk beli. iqah kata x leh lbh 10 pound. kedekut tol. hehe. tapi, ak beli gak lebih 10 pound. pilih perfume Harajuku Wicked Style. cute gila botol dia. :) time iqah balik kat sana uh, dia pinjam pendrive aku. actually, pendrive along. along amik pendrive aku, 4gb. then, aku amik pendrive along, 2gb. tgk2 pendrive aku uhh, along wat hilang. nak nangis jerkk. tapi, aku suh iqah wat balik pendrive 8gb. haha. along tanya, 'naper x minx hard disc terus'? aku terfikir gak. tapi, biar arhh. coz mak aku sndr kata, jgn mnx bnyk2 ngan iqah, dia pun nk hidup jgk kat sana. yer arhh. kos living kat sana mahal. huhu,,:)


hard disc abg hanan. terliur sangat-sangat! hahaha. boleh letak bnyk gila citer. mmg bnyk gila lam hard disc uhh. movies. korean drama. mmg nak sangat hard disc! satu pun cukup. saper la nk hadiahkan? hahaah. citer My Girlfriend Is A Gumiho, You're Beautiful. amik kat situ arhh. hehe. naty nk kumpul duit la. nak beli hard disc. (yer la sangat)~ hehe:D


P/S : aku borink ni, sbb tu aku membobel benda karut nie. hehe:)

Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.