Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x
hari ni bangun lam kul 11 pagy gitu. hehe:) then, ayah ajak gy beli kain ntk tempah. then, pergy la kat Honyi beli kain. slps beli semua tu, gy tanah merah, rumah Cik Ta (yg jahitkan baju kitaorg). mak dok kat umah. periksa kertas. huhu. naek kereta Vios cause kereta Odyssey ayah rosak. gy baiki. asyik2 rosak. mak kata maybe cause sbb ayah kuat sangat gy mandu jauh2. hahaha. lagypun, kereta tu dah lama. sejak aku seklh rendah agy tak silap. huhu,,

okay, sambung gy tanah merah tu. mmg letih la. slps siap hntr baju tu, gy Padang Siam lak (ntah la kat ner), gy urut alya cause tangan dia sakit. dah la jauh. slps tu, gy Machang lak. nak gila aku ni! rasa cam nk maty. memang sakit pinggang aku dok dlm kereta tngg ayah berurut kat Machang. letih macam nk mampus. sabar jer la. hahaha. 

sampai kat umah, dalam kul 8:30 malam. lama kan? haha. memang letih sesangat. plus, aku dgr kabar salah sorang kawan lama aku, msk Pondok. memang terkejut. cam kena heart attack gitu. hahaha. cause 'kawan lama' aku tu jenis.. erm...'tak jady sikit'. huhuhu,, so, lau mmg dia dah 'bertaubat', aku memang respect GILA. huhuhu:)

and, semalam. aku gy KBMALL. x ingat nk update. letih sngt. balik2 terus tidur. huhuhu. semalam, aku, ali, fazil ada. ara ngan una pun ada. fazil bawak sepupu dia, Darwish ngan Danish. sumpah Darwish CUTE nak maty. ada lesung pipit dua2 belah pipi. hahaha. nak pengsan ak tgk budak ni. darjah 2 baru. tp, cute gegila! 

alik kanan uh, darwish. kiri, danish. :)

and, ALI. sorry cause amik benda yg kau nak bagy kat ****. sorry deh? ak nak gurau jah bnr. tp, kau x nk amik dah slps ak bagy semula. ak lak malu. sorry sesangat. hehe:)

P/S : apa la aku ni. pakat letak jer gambar ank org. hehe. DARWISH, cute la kau! nak lesung pipit satu! :)

Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.