Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x

Wahhhhh! esok dah sekolahh. cepat betul. beli beg pink terang. malu rasanya nk bwk gy sekula. takut nanty semua org pandang. tempah baju baru 2 pasang and mak jahitkan tudung. cause Mak Cik Ta x pandai buat tudung labuh. ouhh, and for ur information, aku sekolah arab~ hahaha. that's why pakai tudung labuh. tak pelik la tu. huhuhu. 

And, taon ni, 2011, kena start balik ngan bas dahh cause Pak Lah dah retired. sedih giler. huhu. Pak Lah (pakcik yg hantar aku balik umah ) dah retired. :( memang sedih sesangat cause Pak Lah memang van driver yg paling BAEK dalam alam semesta. sanggup ambil aku pukul 5 biar aku sorang jer yg balik kul 5. huhuhu. conclusionnya, taon ni aku balik ngan bas. no.11. and, kena jalan kaki lebih kurang 15 minit nk sampai kat umah aku. kena redha jer la. takdir tuhan. huhu:(

okay la. aku nak out dulu. nak gy umah Pak Lah. entah ayah naper tiba2 ajak ni. nak pujuk Pak Lah kott. hehe. IDK la:) ta-ta!

P.S : harap2 Pak Lah tak jadi nak bersara. ameeeen:)

Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.