Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x
tyme tuition masa Geog, cikgu Geog memang jahat nak mampus. memalukan. nak citer, aiissshhh. bahaya. sebab benda ni memang teruk dan memalukan. plus, yg lelaki kelas aku, semuanya GILA. x der la semua. but, majoriti semua 'mereng'! urghhhhhhhh. sampai menangis kat dalam kelas tady. mujur jer tak memekik kat cikgu tu. boleh sangat jer kalau nak marah and so on kat cikgu tu, tapi yer laaa. nanty kena ejek la. :(


conclusionnya, hari ni memang SUPER suck! lau terjadi pulak kejadian camtu, sumpah aku tak nak masuk dah masa Geog tyme cikgu tu mengajar! :(




Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.