Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x
awal pagy tadi, lam kul 2 pagi, rumah aku blackout. panas betol. bukannya rumah aku jer yang blackout. kawasan2 yg dekat ngan rumah aku pon blackout jugak. Kampung Jambu, Chekok. semua blackout. dah la aku ada tuisyen lam kul 8 pagy. baju tak iron lagy. so, hentam jer la baju yg x ber'iron' ngan shawl hitam. kekok juga ar pakai shawl. for the second time pakai kat tuisyen. malu-malu. yg tu pun, shawl Ara. mujur dia x bwk kat kolej dia. lau tak, tak tau la aku nak pakai apa. entah2 pakai tudung yg berkedut. malu akuu. 

PMR 2 memang BEST la. 'cause FREE from MML. O'Yeah! hahahaha. tapi, budak2 lelaki (yang memang nampak sangat x matang!) bising laaa. sikit2 gelakk. dah la ketawa tu sampai nak pecah kelas. yerr la. geng2 diorang yg kuasai kelas tu, boleh la buat bising. geram ugakk. time Subject Science, ada la sorang cikgu pompuan ni masuk lam PMR 2. kata la yg dia ni cikgu ganti 'cause cikgu aku yg 'REAL' ada kerja. cikgu ganti tu, selalu jugak la buat lawak. then, budak lelaki start dahh la buat bising. sikit2 gelakkk.

kadang2 geram ugakk 'cause bising gitu. tapi, lau ingat balik, mcm zaman sklh rendah pula. ngan kwn2 lama dulu. bising camni. so, nak wat camner. bersabar jer la. lagypun, diorang sporting2. x der la pelik cam budakk ***. hahahaha:D cehh,cehh, sedap2 jer kutuk skula org. adik Nisrin pun ada lam PMR 2. mujur la ada Pipah ngan Ain temankan aku sekali. lau tak, mesty malu juga nk hadapi semua ni berseorangan. :)

and, budak laki yg pakai Supra Footwear semalam tu, pakai pulak. dah la baju sama jer. entah2 rumah dia ada blackout juga ehh. pakai baju semalam 'cause x iron lagy baju. hahahaha. eheh, ada juga budak cute lam PMR 2. muka babyface gitu. (eh, saja je nak kata ni, x der niat lain erkk) sekali tengok, memang padan ngan Pipah. hahahahaha (evil laugh).bolehh dah nak matchmaking ni. (gurau-gurau, pipah jangan marah!)

arhh... malam ni, mak, ayah, ada and alya dahh bertolakk. pergy Johor ada majlis perkahwinan anak abang mak. hahahaha. so, leave me and my supertrouble sis jer kat umahhh. esokk, balik ngan bas. eh, bukan esok jer, setiap hari! tapi kan... naek bas kan... BEST la! nak beli barang pun senang. nak beli makanan lagyyy SENANG. tiap2 hari boleh beli roti tu, roti ni. hahahah. time hari khamis minggu lepas, maen hujan ngan qiehah. tu la, apasal gatal sangat x bwk payung, kan dahhh basahhh seluruhhh badan. XD

sweet moments with Qiehah, were totally SWEET! tapi, awal2 tahun jer boleh fun2 camni. nanty ni, kena concentrate studyy dah. PMR ohhh PMR. cam scary nightmare gitu. ahhhaaah! nanty Form 4, nak pindahh. tapi, x tau la mak,ayah bagyy tak. lau nak pindah pun, janji result PMR straight A's. nampaknya kena fighting betul-betul la nih! KISAS? NAIM? MARA? x pastyy lagy. 

wokeyhhh! got to go now! dah panjang aku berbobel kat sini nihhh. tapi, entah kenapa update blogg memang totally AWESOME. i like it! :)

P.S : I still love being a part of PMR 2:)

Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.