Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x

HOMEWORK? 
banyakk gila. serabut betol. Geografi dah siap. Sejarah pun dah siap. yang tinggal, Math, Pai, KHB.. and BI. malas betol nak buat, tapi terpaksa la. lagypun, buat nota jer banyak. hehehe. Math baru belajar tajuk 1. yang tu pun, x fhm sangat. faham gitu2 jer. Sains? OKAYYYY laaaa. hahaha. i think la. aiissshhhh. susah betol nk fhm. tapi, InsyaAllah, lama2 okay la tuhh. lebih2 lagy, Yani ada. hehehe. senang la sikit. x fhm tanya dia. mmg bertuah ada kawan camtu. ehh, bukan sebab dia pandai aku kawan ngan dia, jgn silap phm.. kawan sekolah rendahh la:)

KO-KURIKULUM?
hurmm. OKAY. aku masuk ELS. ELS stands for English Language Society. banyak juga probs ELS time pilih pengerusi. memang x adil betol. urgghhh. buat apa vote lau tukar juga last2. sakit aty betol. mmg geram sungguh tyme tu. nak sangat kata kat cikgu ELS. memang x adil gila! eleh.. kononnya pengerusi 'sekarang' nihh x der markah untuk KO laa. saper suruh x aktif sangat awal2? saper salah? KAU la. menggatal nak ambil jawatan orang. dah la tikam belakang kwn. huhhhh~ sabar2. mujur jer senior tuhh. okay2. stop la sal ELS nihh. x der mood nk citer pnjg2. 

untuk Sukan lakk, aku masuk badminton. x tau la terpilih ke tak. bola tampar pun aku masuk jugak. rasa2nya la. hehee.yang tu x pasti sangat. sakit btol tangan nak 'surf' bola tuhh. sampai lebam. sabar jerr la. aku ni yang dah main untuk 2 tahun pun, lebam lagy.. yang baru main, mesty LEBAM gilagila. HAHAHA. mesty yang jady wakil sekolah tu, mmg terror. hahahahaha:P

Choral Speaking baru ada jer taon nihh. Una jadi ketua. :) and, aku nak masukk jugakk la. hahaha. gila banyak. x tau la sempat x nk berlatih. badminton, bola tampar, choral speaking. :D harap2 sempat.. Una kata hadiah untuk johan Choral Speaking lumayan 'cause ada orang nk sponsor. rasa2nya la dia kata cam2 dahh. hehe:D takkk ingat nak kata. Yani ngan Pipah memang pandaiiii sesangat main badminton. jelez betol. tgk yani main badminton, mmg jelez. hahaha. sikit2 smash. :)

bia la dia. dah kelebihan dia kat situ. aku apa ehh? nak kata pandai main bola tampar, aisssshhhhhh. betol ke pandai nihh? sampai 'surf' pun x lepas net. kadang2 jer lepas. hahaha. yang tu pun slps 10 kali cuba. LAWAK kan? i know. hahahaha. memang SUCK. Hana pandai gila 'surf'. kadang2 tu sampai out. dia guna teknik apa ehh? :P

okie dokie. setakat ni jer la. nak turun bwh. mandi, makan and siapkan homework! hahaha. bye, readers! :)


Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.