Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x
hari ni maulidur Rasul kan? well, that's mean hari ni cuti. hahaha. best best. cuti free:) tapi, pagy tadi ada latihan choral speaking. maklumlah minggu depan dah nak bertanding. huhu. takut jugak ni. tapi, setakat ni 'okay' dahh. jap. alaa~ ahli x cukup lagy. lau x cukup sorang ahli, kena tolak 3 markah dahh. huuuuuuuuu. sedihnyaa. takper2. selain masalh tuh, yang lain, PURRFFEECCTT! skrg ni, sdg mencari ahli doee. hehe. harap2 nanty cukup ahli. InsyaAllah..


kat skula tady, terjumpa gak ngan ain, watif, pipah ngan yani. diorang ada meeting untuk IT. tapi, yani x masuk IT. dia pergy kat skula sbb ada latihan badminton. sambung sal IT pulak. dah la balik pukul 4. gila SIBUK. *saper kata tak sibuk, heh? hahaha. jahatjahat. apa2pun, goodluck la korang nanty bertanding tuhh. wishh you guys best of luck! kesian kat kawan2 aku tuhh. mesty balik2 umah, zzzzzzzzz. wajib dahh. mesty letih. takper2. bersabar yer:)


haaa~ latihan Choral Speaking kembali. mmg sakit tekak aku. yerr la. kena suara kuat doe. dah la aku ada 'line' sendiri. hehehe. tapi, aku suka la. enjoy gitu. dah la ahli2 yang lain, sporting2. majoriti laa. ada jugak yang tersesat. tapi, x ramai. hahahaha ! 


actually, aku ada banyak homework, and aku nak buat skrg. so, bye-bye BOO! :)

Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.