Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x
22.2.2011
Tuesday

tarikh ni lahh tarikh yang paling menyedihkan minggu ni. nak nangis jerrr rasanya. actually, mmg dah nangis. sedihhh sangat doe. tak leh dibendung dahh. hari ni, kitaorang semua, ahli choral speaking BI rumah Ungu b'tanding. outfit kitaorg memang CUTE + PERFECT. tajuk choral speaking pasal 'Friend'. so, kitaorg pakai bunga mangga atas kepala. of course yg warna purple punya. memang cantikk. hahaha. cam fairies gitu:)

then, tyme bertanding tu lahhhhhhhhh. kitaorang buat MISTAKE. camnerr la boleh x ingat skrip? urgghhhhhhhh. tyme slps aku kata' Oh,Scary, that's why she needs a good friend', semua orang lupa skrip. otak tetiba jadi BLANK. aku dahh la buat seribu mistake. TERbaca skrip orang lain. cepat2 cover laa selepas tuhh. huhh~ selesai habis wat persembahan tuhh, air mata aku mengalir. sedih sesangat! i want to scream jahh tyme tuhh. memang penuhh dengan regret.

then, tyme nak umum pemenang tuhh, jantung aku x berhenti dupdapdupdap. rasa nak tercabut pergy keluar jerk. and, keputusannya, kitaorang dapat no. 3. hahahahahha. nak memangis tyme tuhh, tapi x terkeluar air mata. i don't know why. tapi, memang SEDIH yang tak terhingga tyme tuhh. johan, rumah Biru. naib johan, Hijau, yang sepatutnya memang x layak mendapat status naib johan. hahaXD

selepas tuhh, start la sesi begambar. hahahaha. nak upload jer tak nak bercakap panjang. buka mata luas2, tengok lahhh awek2 cun yangbaikhatylagycute! hahahaXD





P.S : i love them ALL ! 143 :)


Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.