Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x
esok sekolah so aku ngan ahli2 G.A yang 2syen sekali ambil lah 2syen petang. sebab sekolah habis pukul 2 and tuisyen start pukul 2.30, so kitaorg berpakat pakai baju sekolah jahh la. hahaha. bukannya selalu pun. so, tak der la nampak WEIRD sangat. i think so. hahaXD

today's story

tyme Sejarah, cikgu tanya la esok sekolah ganti untuk apa. then, kitaorg (budak2 maahad) jawab la. ganti nuzul quran ngan raya haji. aku senyap jer 'cause tatau ganti sempena apa. then, cikgu 'tu' pun kata la. kenapa la sekolah2 YIK ni pelikpelik jer. hahaha. cikgu sambung lagy. 'tyme orang sekolah tak nak sekolah sekali, menyusahkan orang jer'. actually, aku pun sokong ayatayat cikgu tuhh. hahaha. absolutely correct. :) hanan ngan ain pun jawab, 'mana la kitaorang tau, tanya Robert la ! '. cikgu tanya lagy, 'Robert mana ni?' Hanan ngan ain pun jawab, 'Robert YIK la'. cikgu pun kata, Robot mana ada kat YIK, ada kat kedai la !'. hahaha. aku ngan hanan + ain tergelakk dahh. hahaha. sempat lagy ngumpat sal Robert. hahahaXD

tapi, memang menyusahkan pun. naper la tak ganti sama ngan sekolah lain. kan senang hidup budak2 maahad. hahaha:)

Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.