Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x


lama btol x update blog. actually, banyak benda berlaku, tapi rasa MALAS jer nak menaipp nihh. aiyyoo. hurm. FIRST, aku nak kata sal Jam Tour Hot FM. tak silap aku 2 minggu lepas perkara ni berlaku. wakaka:P dapat jumpa ngan Ikhwan, Suraya ngan Kieran. well, maybe ader sesetgh org x kenal mereka ni. tapi, diorang DJ Hot FM. actually, aku pun tak kenal diorang sebelum jumpa ngan diorang. HAHAHA. yerr la. aku bukannya selalu pun dengar Hot. FLY ngan Mix jer. then, ambil gambar ngan Suraya ngan Ikhwan. actually, aku memang NAK sangat upload. tapi, apakan daya. gambar tu sedang berkubur dalam handphone kwn aku yang memang bagy aku urggghhhh. SUCK. actually, bukannya kawan aku pun. sanggup dia ehh tikam belakang kawan sendiri? mmg patutla ramai org benci dia. huhhhh~ JAHAT. JAHAT. hahahaXD


lagyyyy? takk ingat daaa~ banyak yang berlaku, tapi tak ingat sebab lama sangat berlaku. actually, tak der la lama sangat. maybe 2 weeks ago gitu. tapi, aku ni kan ada penyakit nyanyuk. hahaha. redha jer la. ermmm........ tak tau nak update apa...................................

okay-okay. i know. nak upload gambar time cousin aku kahwin la. bu-bye:)

Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.