Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x
MONDAY
21.3.2011

Una, Adlin, Ida tanding DEBAT BI ngan sekolah Maahad Yaakubiah. memang BEST gila. rasa terpukau gitu. hehe. actually, aku ponteng kelas ngan Qiehah and masuk dalam dewan. well, bukan 100% ponteng 'cause aku ngan Qiehah ahli redaksi. hahahaXD 



THE WINNER?

mestilah sekolah MMP! hahahaha. well, memang MMP lagy deserve pun menang yang ni. 'cause memang BEST:) tapi .... setiap kegembiraan pasti ada kesedihan kan? nanty hari Isnin ni, kena bertanding ngan budak MJ pulakk. in case korang tak tau apa dia MJ uhh, MJ stands for 'Maahad Jantan' or ... Maahad Muhammadi Lelaki. maybe ada sesetengah x suka budak MMP panggil MJ. hahaha. relaks ar bro. hal kecik pon nak marahh! XD (jahatjahat)

so? kita saksikan arhh apa yang akan berlaku minggu depan kat sekolah MJ. opssss... MML laaa~ (my mistake) hahaha:P.


P.S : ramai gila budak2 MMP nak pergy 'MML'. almaklumlah, sekolah 'MML'. haha. lawaklawak:P


Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.