Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x
24.3.2011 tarikh yang di mana sekolah MMP mengadakan hari sukan. aku, ain ngan qiehah masuk perbarisan rumah Ungu. outfit dia memang GANAS doeee. silap silap. SCARY baru betol. hahaha. tema, Dracula. try korang bayang camner tema Dracula. mesty menakutkan gitu kan? hahahaha. memang menakutkan pon:P watif, pipah ngan ain kena jual dekat Team It Stall. kesian kat diorang. letihh. aku ngan bielah lak letih makan jer. (aku yg makan banyk actually) hahahaXD


tapi, kan. Ungu tahun ni banyak sungguh la menang. dapat tempat Naib Johan untuk keseluruhan. lebih hebat dari taon lepas. aku kena sound oleh 2 orang cikgu nih. memang gila sungguh ar. ada ke patut marah aku depan ramai2. dahh la suara tue macam guruh! tahan jer la. padahal aku pakai seluar bukannya fit macam legging atau skinny uhhhh. berjuta budak2 MMP yang pakai lagyy ketat dari aku. sumpah geram gila. tapi, nak wat camner. tahan jer la. buat2 x dengar. anggguk camtu jer. nak jawab pon, malas nk pnjgkan cerita. dahh la salah sorang dari 2 orng cikgu uhh, siap kata 'kalau kat luar sekolah, mesty awak pakai camni jugak kan', x yah tipu cikgu la, dalam facebook berlambak'. hahaha. bia betol cikgu ni. habis facebook 2000 budak Maahad dia check. lantak kau la. 


kesimpulannya, cikgu2 UD MMP ni, memang STRICT gila. tak tahannya, naper la baru hari PESKO baru nak marah2. lau x nak bagy pakai, naper tak kata selalu hari sebelum PESKO. kan senang. urgghhhh. =.=
yang tu jer actually, aku nak citer. pasal BD MMP. pakai kasut hitam pon x boleh. sumpah STRICT. dahh la kena jalan kaki ayam pergy kelas. Dhobitoh 'YUSNI' la palinggggg aku 'x suka'. memang dhobitoh yang paling STRICT dalam tingkatan 3. 90% benci dia. hahaha. (this is a fact, OK?) :D


aku ni dahh tukar tajuk ni. sorry2. x sengaja. hahahaha. GERAM sangat so luah kat sini. sorry la kepada yang saper baca ni terasa. hahahahaXD so, aku upload jer la gambar perbarisan Ungu's House. :)




P.S : Go,Go The East! HUGA HUGA! Go,Go The West! XD






Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.