Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x


yesterday, aku pergy KB. sampai kat KB tu, jumpa ngan Watif depan Parkson. then, tunggu ahli G.A yang lain. diorang b'kumpul kat skula. so, slps jumpa semua tue, kitaorang jalan kaki pergy pustaka. nak cari bahan untuk Kerja Kursus Sejarah. ermm,, topik kerja kursus sejarah taon ni complicated sikit. so, lets straight to the point. kitaorang nak buat pasal MPKB. MPKB stands for Majlis Perbandaran Kota Bharu ( x silap aku lerr) hehe:)

actually, kitaorang nak pergy MPKB dulu, tapi Bielah and Qiehah kata yang sekarang ni time lunch. (dalam kul 12 lebih time uhh) thats why kitaorang pergy pustaka dulu. sampai kat pustaka uhh,, ramai gila orang. then, Qiehah nampak anak ex-mudirah, Wopi entah apa nama dia. (no comment) lama juga la dok kat pustaka, fotostat entahh apa. newspaper la. jurnal ada. buku ilmiah. dalam sekitar kul 2 lebihh, kitaorang pergy makan dekat McD. sebelum tue, berhenti depan MPKB. *tangkap gmbr :) hehehe. sampai kat McD uhh, makan Mcvalue Lunch jer ( x cukup duit) hehehe. tyme tue, ain dok sms ngan F. dia pun kata la yang F dok depan pintu McD. kitaorang dok dekat tingkat atas so x tau la btol ke tak. ain pun turun la. hati aku nihh, aiissshhhhh. bia btol ain nihh. gatal sangat mulut kata dekat F yang kita dok kat KB uhh naper?? *geramgeram!

tak sampai 15 minit, F pun naik ngan Ain + Hanan, pegang belon purple. OMMO! memang terkezutt doe. Watif, Pipah, Tini, Bielah mmg ternganga dahh. bia betol budak nihh. then, dia pun bagy belon tue kat aku. (belon McD jer, tapi PURPLE la! my fav colour!:) dahh la beli 5 Mcflurry. gilagila. dalam haty aku nihh memang penuh dengan serba salah. Watif pun kata, 'serba salah ehh pulak'. TAU PUN serba salah. idea korang la suruh dia bawa banyak duit, beli mcflurry. tengok2 beli sungguh. *SERBA SALAH:(

sebentar je F ada kat McD uhh, dia nak gy KBMALL pula. entah wat apa. main snooker pulak kott. (borinkk la). dia bawa sepupu dia, Danish. KawaiiiiiXD hahahaha OKAY. tukar topik lain la! hahaha. actually Watif, Pipah, Ain ada meeting IT. so, diorang pergy skula. Qiehah lak nak pergy KBMALL. jumpa tuptup dia. Qiehah suh aku teman. aku suh Bielah teman. hahaha.. dipendekkan cerita, aku ,Qiehah ngan Bielah gy KBMALL. Aimi ngan Fatimah ada ugakk. time dok dalam kedai Celcom, beli no. upax untuk una, Bielah hantar msj kat F kata yang aku dok jalan ngan laki lain (gilabetol). F kata, lau jumpa, siap la! hahaha. tak sabar sesaat, muncul sungguh. Bielah kata, 'aura aku kuat sangat' ( lagy gila) hahahaha:)

P.S : that CUTE PURPLE balloon, superduper CUTE! (ada lagy dalam bilik) :D

Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.