Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x
seriously, MML memang macam ZOO!

nak tau citer dia? hahaha. well, i'm very very pleasured to say the whole story! WHAT? this is real story, k? so, don't say anything. just sit down and read. seperti yang korang tahu, baru-baru ni ada pertandingan Debat Bi kat MML. pihak lawannya of course MMP. and, Yeahhh. pelajar2 MML memang RUDE. tak semua yer. tapi, kebanyakannya, YES! dahh la siap ludah lagy. mujur aku tak pergy. at least, tak la rasa geram sangat. dahh la memang diorang tak DESERVE dapat johan! =.= (i'm talking about the real TRUTH) entah la dari aspek mana judges tu nilai. mentang2 la diorang 'perempuan' and johannya 'lelaki'. huhhhh~ Wat The FISH !

ZOO? sebab ada orang kata pelajar2 MML, 'MONYET'. hahaha. well, aku pon agree duhh~ so, once again, kepada saper2 yang terasa, i guess i don't have to apologize right? yeahh, evil me . who cares? my blog, my rules. and, of course, whatever people say about me, my soul's unbreakable! so, that's all from me! :D

Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.