Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x
FOLIO SUCKS.

menyakitkan aku. membuat aku nak nanges. memang jahat. =.= dahh la yang Sejarah tu, cikgu tak ajar nak buat camner. ajar tu memang ajar, tapi SIKIT sangat. lau nak tulis semula apa yang cikgu tu kata, separuh kertas pon x sampai. thank God yang Geografi dah nak siap. memang tabik ar Cikgu Norhayati. hahaha. mujur dia bagy juga panduan untuk kitaorang ikut :) thanks CIKGU :D

yang KHB pulak? KAYU? kena buat sendiri pencil case tu? biar betol. aku ni dah la tak pandai nak menukul. tukul pun aku tak kenal nama apa. aiigooooo. wat to do ni? cikgu kata tak boleh suruh orang lain buat sebab ada satu kes ni yang mana parents budak marah kat cikgu. parents budak uhh marah sebab dia kata cikgu tak ajar budak2 cara nak buat projek. ada ke patut? sepatutnya, parents budak tu bersyukur la. tak membebankan anak dia. dahh la banyak lagy kerja kursus kena buat. =.=

P.S : aku rasa tak der dahh kot nak citer apa. k, byebye :)

Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.