Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x
TENGKU MAHKOTA ;)

Tengku Mahkota datang kat sekolah MMP untuk merasmikan majlis biasiswa kecil untuk sekolah-sekolah YIK. and budak-budak form 3 terpilih untuk menyambut kedatangan tengku mahkota ;) nak kata bertuah tu maybe betol la 'cause budak2 form 3 jer yang belum exam. form yang lain semua sedang menghadapi exam. and, kelas 1,2,3 jer yang boleh masuk dewan. hahaha. so lucky 'cause i'm one of them ;D

actually, banyak dah yang aku tulis sebelum ni tapi x leh save. and blogger pulak ada problem slps tue. aku pulak sibuk nak exam. hahaha. so, malas nak tulis panjang2 and nak out dahh ~ chow babehh ;)

Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.