Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x
Sabah is great. memang cantik. well, nama pon tempat pelancongan so x heran la sangat kan? haha >.< 
tapi, pergy sana memang best la. banyak gila seafood. yang fresh (of course) kalau x fresh mana best. okay, so let me tell you about our (me and my family) journey at there. 

Sampai kat Sabah dalam pukul 10 lebih. then, terus pergy kat home stay tempat kitaorang menginap. actually, aku tak ingat sangat dah pukul berapa aku pergy ke tempat 'sekian sekian'. haha. so, aku citer tempat2 yang aku pergy jer la. hehe ;P 

 ni time dekat Jesselton Point. punya la susah nak cari tempat ni. berapa kali u-turn. haha. kat sini la tempat tempah bot. then pilih pulau mana nak pergy. aku ngan family aku pergy Pulau Sapi. ada satu lagy pulau tue, tapi x ingat nama apa. Pulau Sapi best. banyak tourists kat sini. 
 ni dalam bot, dalam perjalanan nak pergy pulau sapi. totally BEST. memang berangin betol. haha. mujur ada atap bot ni >.< kalau tak mesty lagy sunburn muka aku. haha. memang kuat pon sunburn. pergy pulau kan. OKAY! NEXT PICTURE. haha ;P
 as you can see, orang dalam gambar ni x muda, so mesty la mak aku. hahaha. (jahat jahat) jangan salah fhm tau. my mum cantek. dah la rajin. kih3. and, orang jawa. orang jawa memang rajin pon. aku mesty ikut dia nie. hehe>.< gambar ni dekat pasar filipina. kat sini, memang banyak gila seafood. dah la yang SEDAP. world class seafood. hahaXD dua kali makan kat tempat nie. sebab best sangat kott. aku suka sotong bakar. best sesangat. kalau korang pergy sini, mesty makan sotong bakar! haha ;P
 NI? haha. snorkelling. just try la teka yang mana satu aku. hahahahaha. time aktiviti ni la muka aku sunburn. jadi hitam huduhh. ugly =.= tapi, x kesahh pon 'cause along aku lagy kuat sunburn! yess. at least bukan aku yang paling kuat sunburn. hahaha:P
 latar belakang tu la Mount Kinabalu. memang tinggi. time ambil gambar ni, badan aku memang menggigil. sebab sejuk sangat! yang kesiannya, gambar ni x cukup ahli family. akak aku 2 orang tak pergy. sorang tu duk jauhhh dari sini. memang jauhhh. and sorang lagi tu ada class. ;(
ni pulak aku! naik bukit pakai Roxy. hahaha. berapa kali terjatuh. padan muka aku.kih3 ;D

P.S : kalau nak tahu, banyak lagy gmbr nk upload. tapi, x sempat. hehe. bye-bye;D

Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.