Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x
can't you feel my heartbeat? haha . lagu enrique. best la juga. entahh naper skang ni hati jadi sakit pelik. err, bukan sakit cam ada penyakit uhh. just entah. sakit. lau dok sorang2, rasa selalu perasaan sakit tuhh. ayat seseorang, 'sakit macam rasa kehilangan sesuatu'. camtu la rasanya. susah nak explain. sangat susah. kadang2 perasaan tu datang tanpa diminta. i don't know. jangan tanya naper aku rasa camtu 'cause aku sendiri un x faham dengan perasaan aku.


do you have to make me feel like there's nothing left of me ? lirik skyscraper lagu demi lovato. sangat suka dengan lagu dan ayat nihh. don't ask why. haha ~ x der jawapan untuk soalan anda.

errr, and . aku aku aku rasa . entah . susah sangat nak terangkan. rasa macam akan berlaku like taon lepas. u know apa yang berlaku taon lepas. yeahh, takut akan jadi macam taon lepas. risau tahap dewa. uhhh please lerr B.A, kenapa perlu kau ada perasaan camni ? tak faham dengan B.A dan juga AKU. haha ! err, sekali lagi, apa yang aku membobel nihh ?

waaaaaaaa ! aku rindu mercun. rindu aimi, qiehah, kp, kwn sekolah rendah aku! rinduuuu sangat2. 4 hari aku cuti. hari ni, esok, jumaat and sabtu. urfhhh. hari ahad baru boleh main mercun. tobakk boring giler tahap dewa dok kat umahh. x hau nak watper. nak bukak buku ? malassssss sangat2. memang x sedar diri langsung. pmr dahh nak dekat. apa la nak jadi dengan aku nihh ?



Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.