Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x
ohh yeah, trial pmr dah habis. memang rasa best gilagila tahap dewa! tak tahu la dapat berapa A. harap2 5A keatas. ameen ~ time dok dalam dewan, bunyi mercun. budak sklh zainab pasang. memang x saba giler nak keluar dewan. nak lawan diorang ~ HAHA! time habis exam khb, keluar dewan, terus pergy pondok hijau. ambil mercun bola and pasang dekat belakang musalla. hahaha. tobakk best ! first time wat benda yang paling bodoh dalam hidup. main mercun kat sklh! 

Then, pukul 2 pergy kb ~ naik parkson, teman aimi beli purse. teman qiehah gy cc ~ entahh nak check facebook saper. entah apa-apa lerr mekk ni sorang. tak faham situasi dia skrg . hepi atau sedih. atau merana. IDK. aku sendiri x hauu. kawan baik sendiri uhh . tapi, aku sumpah. kalau ada *manusia berani hancurkan hati dia, aku pasti x kan lepaskan manusia tuhh! pandai sangat bagi harapan kat orang, pandai-pandai la derr jaga hati dia! 


esok cuti ~ cuti apa entahh . hahaha . esok jugakk birthday aimi hahaha, dahh besar la kwn aku sorang ni. ak juga yang kecik-kecik. hahaha. bulan 11 lambat lagi ~ saba saba. at least, slps PMR . haha
enjoyy la sikit .


yeahh. aku sendiri tak caya masa berlalu dengan pantas sekali. dahh setahun perkara tu berlaku, and still. aku sendiri tak sangka. i know. everything happens for a reason and kadang-kadang kita perlu berkorban untuk dapatkan sesuatu yang lebihh baik . and, maybe apa yang akan berlaku slps ni, aku akan terima jerr . nak wat apa agy lau tak ? redha jer la. memang aku tak hau apa yang akan berlaku nanti masa depan, tapi aku sangat berharap agar x jadi cam taon lepas dahh. ameen .





Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.