Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x
listening to Christina's Penguin <3
sabar lahh. PMR tinggal 4 hari lagi. berdebar la juga. sekarang ni sangat tergilakan lagu Christina Perri, baju Drop Dead >.< hahaaa, comel sangat baju tuhh. nak beli tapi mahal sangat ~ aiihhhh, fikir juga kita pun. hahaxD actually, K.E.B.O.R.I.N.G.A.N niee. nak baca sinopsis Kanang lahhh tapi x der mood.


sangat boringggg. grrrrrr~ haaa, baru2 ni dapat Domo dari err, adik ke? haha. x tauu lagi lah tu. x konfirm agy. kua3. actually, x prnh pun suka Domo. yucckkkkssss. *bukan tahi ni ehh, haha >.< ramai sngt org tergilakn Domo. x suke. tapi, dah orang kasi, kita ambil jer lahh. heheee. PM, thanksss yerr for this Domo. really2 appreciate lahhh :) 

P/S : sangat SUKA + CINTA NBC tueee >.< aderr orang tu kan, jealous tapi x nak ngaku xPP



Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.