Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x
heee , semalam pergi lepak ngan kawan2 kat kbmall . sedap sangat2 . haha , semalam birthday aku juga , thanks kepada saper2 yang wish awal2 tuhhh , adik akim , k.yeen , ain , tini , fazil , kp , pipah , thanks wish awal2 ^^ and thanks kepada saper2 yg bagi hadiah tuu . hanan , tau2 jahh aku suka bintang . aku memang suka sangat2 . haha XD tini , ain , atif , bielah , comey jam LED tu , haha . and , pipah thanks for coklat toblerone tuhh , pah lonih x makey agy . sayeyyy sangat2 :D

gy kbmall , jalan2 , makan kat food court . x main bowling pon . puahh main + ramai sngt org . haha ;) tapi , mmg ramai la manusia kt kbmall . ingt x der org mana 'cause semalam budak sklh kebangsaan skula , budak skula yik jah cuti . haha , ^^

puahh juga dok kat umah , online jahh . tak buka langsung tv , takdi baru siap mop lantai . sekali-sekala wat amal baik , bagus juga kan kan ? heee >.< jom la upload gambar . banyak2 tulis bukan ada org baca pon . haha , except sorang tu yang baca blog ni pastu bergenang air mata . sweet gituu , hee ^^

with Hanan Hasmi 

 
Afifah Nizar , Awatif , Siti Nur Ain 

with Watif , Bielah , Ain and yang terbelakang sekali , Fatini ^^

with Siti Nur Ain , haha . malu la juga time amik gmbr ni , tebal muka :P

orait , memang aku sayang korang semua . hahaaa , tak ada yg lebih , tak ada yang kurang . jap , lebih tu ada la juga . semua org ada someone special kan ? hahaa , someone special aku tu kawan aku lahh . ILYSM budak2 busukk semua ^^ ♥ ♥ 



Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.