Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x

woot ~ diatas permintaan budak ini --------> M.I Hariss , saya dengan relanya terpaksa meng-upload gambarnya , haha , skema gila ayat . btw , budak ni baru darjah 6 . sekolah di Sri Aman . seriously , time aku kecik2 dulu , aku sekolah kat Sri Al-hikmah and ingt agy kitaorg selalu anggap Seri Aman musuh ketat . hahahaha ^^ lawak kan ? ok , time tu budak kecil lagi , tahu apa an ? hingus pon ada lagi , hikhikkk xD

areh terr , you should be proud . haha , smile smile smile . i need him la areh , what should i do ? huuuu , kena ingt areh kata , 'kan kata nak lupa , lupa lahh . bo dok ingat' . eheeee , oraito . i'll try arehh :D

Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.