Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x
letih siot edit blog . susah gila . ahhhhh , sakit kepala otak dok mengadap komputer . nak citer benda nih , semalam kan tengok citer Law Abiding Citizen . ommooooee , sedih + pelik gila citer tuhh . sedakkkk ! rasa nak  download citer tu dlm komputer tapi tapi , aiissshhh . susah la . pandai tu pandai download tapi mengmbl masa yg agak lame . hakhakkk . baik tnggu tv ulang balik citer tuhh .

orait , cerita tu psl sorang laki yg hndk balas dendam diats kematian anak & isterinya . tapi , gila la juga citer tuh . gila2 pon tengok juga . haha , biasa laaa . but one thing i learned from the movie is , we can't fight fate . yup , walau apa2pon berlaku , kita kena redha . kita tak boleh lawan takdir . jadi redha dan pasrah are the best things to do ^^

ending citer tuu , lelaki tu mati and peguam tu hidup . peguam tu baik la kott . haha , biasa la . good guy wins the game . cecece . tapi , kalau aku la jadi lelaki tu , hermmm . balas dendam juga . iyer la , apabila kita lost someone that we loved , sapa yang x sedih ?

#to achieve victory , we must mass our forces at the hub of all power and movement . the enemy's centre of gravity . -Von Clausewitz . (x hau pon maksud ni gapo , barang cap copy kan) hakhakkkk^^



Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.