Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x
daffydowndillys . yup , tu link blog aku yang private . lebih kurang diary la juga . of course la aku sendiri yang boleh baca . tadi , baca balik kisah2 tahun lepas . haha , nak tergelak rasanya . memang lawak lahh . time kat kbmol , time aku tolak someone kt stesen bas n pergy minx maaf pastu , time orang tu kata 'nampak rambut' and then aku menangis .. omg , rasa malu gila after baca balik . tak sangka aku gila2 juga tahun lepas . hahaha xD

sumpah aku akan ingat sampai bila2 memori2 2010 . haha , rinduu sangat2 hari2 dulu . rasa nak pergi balik time form 2 . slps hbs exam PMRU , suka sangat curi2 keluar dari sekolah . suruh pakcik tukang kebun yang baik gila2 buka pagar . then , hiding kat parking basement . hahaha , rasa lawak sangat . tahun ni ? langsung dah x wat benda gila2 camtu . maybe sebab dah matang sikit kott . hehe :D yeahh , still . miss those memories :)

and , and . ingat sangat time ada orang belanja slurpee . haha , x der la malu sangat nk terima slurpee tuhh . harharr . rinduunya tahun lepas . tahun ni banyak sangat berubah . i mean , banyak sangat2 . kalau aku diberi peluang untuk balik ke masa lampau , aku pilih tahun 2010 . :)

Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.