Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x
From Paris With ♥ . baru selesai tengok citer nih . haaa , ending dia sedih . don't know why tapi skrg mood aku nak tgk citer jer . kalau boleh nak lari sebentar dr dunia muka buku . ahaa , u know . lagu najwa latif ;P
The Lost Valentine . ahaaa , citer ni lagi sedih . lagi sedih dari citer Titanic . memang sedih . tak rugi la kalau nk tgk citer ni semata2 nak menangis . kikiki ^^

i mean , crying bukannya teruk sangat pon ? orang laki nangis ? heii , watper nak control ? nama pon manusia , ada perasaan . time sedih , mesty akan nangis . takkan suka pula . nanti orang kata , eii , gila ke budak ni . haha . kan kan ? okay , so maybe some of you guys think yang kalau org laki nangis nanti org kata x macho . err , seriously . kalau sekali sekala nangis aku rasa okay jer . lain la kalau nangis mengalahkan org pompuan yg emo macam aku ni , tuuu memang peliksss . haha xD

so , my point here is , crying isn't so bad la . believe me . haha , sedakk juga bena tgk citer sedih pastu sampai bergenang air mata . kenapa wanita selalu menangis ? sebab wanita itu unik :) see ? wanita dan lelaki lain . dua makhluk tuhan yang berbeza . smile ^^

#Even if you don't love me, that's all the sense that any of us is ever going to get, love - James Reese . 

Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.