Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x
oh , sangat happy malam ni . haha , x tahu naper . huuu , kalau boleh nak setiap malam macam ni . happy setiap saat , air mata pon x kan jatuh dah . kan best . tapi , mesti la disebalik senyuman pasti ada kesedihan kan ? takkan la bahagia selalu . mesti ada time tuhan bagi kita cabaran and we have to face it with a strong heart .

so , lets be positive . memang la aku sendiri selalu think negative but aku selalu kata kepada diri sendiri . we have to be strong and always think positive . kena cuba juga macam mana pon . dun worry . at the end , eveything will be fine . #ayat penyedap hati . haha :D

memang kadang2 kita rasa bagus sangat kalau tak pernah jumpa org yg selalu sakitkan hati kita . org yg selalu buat kita sedih . tapi , memang semua tu tak boleh diundur kan ? aku pon kalau boleh nak sangat putar balik masa pergy tahun lepas . tanak pon jumpa orang yang aku selalu sakitkan hati dia . sebab everytime aku tengok orang sedih disebabkan aku , aku sendiri akan rasa bersalah . rasa macam , kan best kalau aku tak pernah kenal dia . dia takkan sedih and aku pon takkan sedih .

but no . yang tu takkan berlaku . that's why kita kena teruskan hidup and jangan ulangi perkara yang sama , learn from your mistakes . give people second chance if you think he/she deserves it . don't be afraid to do something that you love . but , one thing you have to know , you can't fight fate . ayat yang selalu aku akan ingat , kita tak boleh salahkan takdir . tak boleh lawan takdir . kita hanya mampu merancang . and , you also have to know yang setiap pertemuan pasti ada perpisahan . smile dear :') when you smile , the whole world also smile .

Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.