Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x
Michyeosseo ? Are You Crazy ? haihhh , senang2 jer mulut tuhh , x der insuran langsung . sedap la eh ngumpat pasal aku ? dahh la hentam keromo kata aku kaple ngan laki tuhh , tambah pula *aku rasa dia takkan lama ngan laki tuhh , weh3 , apa kes kau ni ? betul ke tak ? ke kau dengki tengok dia bahagia ? 

so what kalau dia ................... ? dia tetap kawan aku . benci la orang yang buat2 bodoh kat depan tapi kat belakang , cehhhhhh . hipokrit gila . eh , kau kau . tahu tak ? aku tak pernah menyesal pon . so , ikut suka hati kau la kalau nak terus guna ayat 'jiwang' yang tak laku kau tu kt org lain . tak lakuuu , BOOO ! for the first time ever , rasa menyampah la jugaaa . bukan juga , very very menyampah .

eh , kau tahu tak apa erti sayang tu ? kalau kau sayang dia , kau takkan sakiti hati dia , kau takkan buat2 bodoh selepas kau buat salah , kau takkan main perasaan dia . kalau kau buat camni , sah2 kau tipu dia . sah2 kau tak sayang dia pon sebenar . hipokrit gila . ehhh , kalau muka kau tu hensem macam Tom Cruise , taper juga . ni tak sedar diri langsung . #haihhh , geram tahap dewa dah ni , jangan meletup sudah .

P/S : dengan perangai hipokrit kau tu , sooner or later nobody will trust you . and i , will be part of them !


Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.