Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x

good morning :) pagi2 buta dah update blog , x der la pagi sangat . haha , semalam memang letih sangat . selepas bangun tidur , penyakit pening pon datang . tu la , balasan tidur lewat + menangis . mata x der la bengkak sangat , gitu-gitu jer . haha , hermmm .

semalam memang emotional lah . x hau naper jd camtu . maybe kata2 kau kott , terasa gila2 . haha , i know , kawan sepatutnya ada time diperlukan . time susah cari kau , time senang tinggal kau . tak , bukan camtu . tak berniat langsung nak wat camtu kt kau . kadang2 aku ni emo sangat . entah la , susah nak kontrol perasaan yang datang . harap sangat kau faham . bukan kau sorang yang tertekan sekarang . aku pon sangat tertekan sebab cara layanan kau tu macam benci gila2 kat aku .

sama2 perlukan masa . haah , nak tenangkan fikiran . kalau aku ni kawan kau , kenapa tak kata apa mslh kau ? aku x fham dengan kau . kau benci aku ke sbnrnya ? seriously , tak faham . tapi , memang . aku sayang kau sampai bila2 , kawan . ok , nak mandi + makan dulu . bye and take care :)

Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.