Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x
online di bilik ICT , haah . hari ni hari khamis , hari last sekali program introspeksi . ni pon x masuk lagi program tue . kononnya sedang edit laman web MMP . haha , betol ehh , sedang edit lah ni . :P err , puas sangat . buku teks pon x hantar lagi , bila nak hantar ni ? dah nak dekat 2 minggu , minggu depan cuti straight . hari rabu , nak keluar dengan adik . tapi , x janji pon . entah la , rasa stress lagi nihh . haha :)

and , tadi aku lukis satu benda ni dalam tumblr seseorang . cutee sangat2 , jap eh nak upload , mesti nama korang yang ada dalam ni terharu :* sori ehh kepada sape2 yang nama dia x der , x muat . hehe , still aku sayang semuaa kawan2 aku even nama dia x der dalam lukisan nih , ILY all :D


cantik kan kan ? haha XD seriously , aku x pandai melukis pon , awwww <3 tapi , nak sangat korang semua tahu yang aku sayang korang semua . x der yang lebih & x der yang kurang :) Friends Forever <3



Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.