Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x
hai and salam . good morning :) sudah pon pukul 11:25 , , haha . bangun pagi pkul 10 , makan , and online . tak mandi lagi , yek yek , haha . and first website yg aku buka , facebook aku . and , first status aku nampak , status dia . ahaaa , tiba2 rasa sebak . :') terlalu banyak perkara yg nk diungkapkn , tapi tak terkeluar . i guess , dalam blog jer aku mampu luah .

yes , baca komen . and , air mata rasa bergenang , haha , tahan2 tanak mata bengkak , semalam dah puas menangis . . i thought , dia dah tak nak kawan ngan aku . that's why aku rasa sebak sangat . ada rasa sebak , gembira , semua ada . and , aku tahu , kau baca apa yg aku tulis , aku nk kau tau yg aku tetap syg kau , even kita dah x jd mcm dulu .

and , semalam . aku tahan diri aku ntk tidur , sbb kalau aku tidur slps menangis , msty mata akn jd bengkak gila2 . tapi , sbb ngantuk + letih sangat , aku terlelap juga . bangun pagi ni , alhamdulillah mata aku x bengkak sngt . sorry , aku tau aku banyak buat salah . aku tau kau baca post aku yang kt bwh2 ni , post aku yg mengatakn aku benci kau . ermm , secara jujurnya , aku memang benci kau and aku benci juga aku sebab tak pernah berlaku jujur pada diri sendiri .

aku nak jadi macam dulu . tapi , kalau tuhan tanak bagi juga , kena redha je la . maybe ada hikmah disebalik semua ni kan ? huhu , , no matter what happens , i will always and always love my friends . sorry guys for what i have done :')

Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.