Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x
tuptup , masa berlalu dengan pantas sangat . dah pon bulan 11 . minggu depan msuk bulan 12 . and , then , hello 2012 . ahaa , result pmr dah dekat , baru terasa kedebarannya . hahaa :) and , yeah 2011 is not so bad . ada yang baik , ada yang buruk . ada benda yang kita tanak , berlaku juga . that's life , right ? mana ada yang sempurna .

sekarang . dok kat umah , tengok tv . online , main game pool online ngan kawan2 (kawan yg sebenar) , and takdi baru siap jahit seluar adik bongsu .

speaking of 'kawan' , seriously , hati ni rasa kosong dah . even kawan pon boleh khianati kita . even kawan boleh buat kita sedih . kawan , kawan , kawan . rasa dah hilang kepercayaan . kata kawan , tapi kalau tegur sikit tak layan langsung . kawan ke gitu ? huhh , lebih baik kawan dengan binatang . x der beza langsung . ok , maybe ada sesetgh yg baca ni terasa , tapi memang patut kau terasa . aku ni jahat sangat ke sampai tak layak jd kawan kau ? fyi , aku boleh hidup tanpa kau , kawan hipokrit . banyak lagi kawan aku yang betul2 ikhlas n tak hipokrit  n tak malu berkawan dengan aku sebab diri aku .

and the truth is , aku dah tak kisah whether kau nak kawan dengan aku atau tak , aku dah tak kisah tengok kau online , aku tegur n tak sampai 20 ayat kau taip , kau buat offline . aku tanak kisah pasal kau ! and , aku berdoa agar aku tak akan jumpa kawan macam kau dahh nanti masa depan . cukup dengan kau sorang , hati aku dah terseksa . haha , ok , kau menang . aku tak akan kacau kau dah . tak akan . and , kau boleh hidup tanpa tekanan . bye .


you didn't betrayed me , but you betrayed yourself - Optimus Prime .



Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.