Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x
okay , nak story psl konvo kak sulung aku . hari jumaat , malam sabtu kitaorg sampai kat kl . and then pagi sabtu tuh , kitaorg pergi PICC . PICC stands for Putrajaya International Convention Centre . and , sbb first time pergi situ an , rasa tergamam la juga . cantik gila2 pemandangan kat situ . heeee :P

and , dipendekkan cerita (malas nk taip pnjg2 , haha xD) selepas konvo along tu , along bwk kitaorg ke sebuah restoran iaitu Chilis kat KLCC . along yg belanja . and , seriously , makanan kat situ pelik2 la , makanan yg x prnh aku makan . haha , , tapi , x sedap la makanan kat situ . harap je harga mahal . makanan takder la best . huhuu , lebih baik makan mee pokse . haha (in case you haven't heard 'mee pokse' , lemme tell you , restoran yg paling sedap kat Kelantan , actually x der la restoran because kedai dia kecil jer , tapi kalau nk dibandingkn dgn makanan , memang thumbs up la ! hee)

okay , i think that's all . seriously , malas nk taip panjang2 , takder mood . tak tahu apa yg buat aku camni . huhu , byee , nak out dulu . and here some pics , haha ^^

yang kiri sekali , that's my sister , heee :)

and , this is me with my two beloved sisters . haha xD




Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.