Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x

fuhhhhh ~ baru siap packing barang . yeah , my family and i baru nak ber'holiday' . hahah , taper asalkan belum buka sekolah an . heeee , pukul 4 nanti bertolak and looks like you all have to wait for me to return home la , baru boleh update blog . ngeh ngeh ngeh ^^

so , tadi tengok citer Dear John , seriously , sedih la juga citer tu time tengok hero menangis . wahahah , kalau tengok org laki nangis , aku pon jd nak nangis juga , haha , feeling feeling :3 citer Dear John ni sebenarnya dia ambil dari novel Dear John by Nicholas Sparks and not to mention Nicholas Sparks ni memang feymesss , raise up your hand if you don't know him , anyone ? no one , great ! xD

so , niteee stars ! nak tidur for a while then bangun bersiap n bertolak ke Kuantan , wait . what  am i doing in Kuantan ? heeee , kitaorang nak pergi main air kat Gambang . kehkeh , tata and nite . sweet dreams and always take care :')
I love you not just for now , but for always , and i dream of the day that you'll take me in your arms again -Nicholas Sparks , Dear John

Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.