Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x
hai stars . heee , so let's talk about result PMR . actually , nak sangat update semalam tapi sebab streamyx kat rumah ada prob , so taleh online laaa . ni pon online melalui laptop mak , heeee :P okay , yesterday was totally heaven ! sumpah sampai bila2 akan ingat :)

as you all know , yesterday result PMR keluar . berdebar gila , huhu . sampai kat sekolah dalam pukul 11 lebih gitu , then , menunggu dan menunggu . hahah , dalam pukul 12 lebih masuk dewan , semua pelajar form 3 masuk dewan . then , mudir bagi ucapan . and pukul 1:15 tengahari , nama pelajar yg mendapat 9A dalam PMR diumumkan . bermula dengan kelas 3K1 , nama Yani dipanggil . haha , x terkejut pon dia dapat 9A , memang budak pandai + humble and everything ! #yani terr , ejah2 la diskaun sikit masuk tuisyen al-amin . heee xD

then , time nama budak kelas 3K2 diumumkan , first nama yg dipanggil , 'Awatif Bt. Abdul Razak' , woww kitaorang semua terkejut ! then , nama pipah . aku ni , 'bila nama aku nk dipanggil' ? then , 'Siti Balqis Bt. Azman' . aku terkejut gila2 sampai tak sedar nama aku dipanggil . aku terus bangun and time tu mata aku bergenang kuat gila . sumpah nk keluar air mata . then , naik atas pentas and bersalam dengan PK-KO baru , time bersalam dengan cikgu ter , cikgu ter kata , 'berpeluh sampai' . waaaaa , aku turun dari pentas and tunduk supaya air mata x jatuh , sebaik sampai kat seat aku , aku duduk then menangis . sungguh , perasaan yg x boleh nk describe . first time aku rasa camni . happy yg tak terhingga . kalau boleh nak terbang sampai ke bintang . :) :) :)

and , to Girls' Avenue members , esp Bielah , Ain , Qiehah , Tini , Eina jangan la sedih2 . aku tahu mesty rasa frust gila2 , hurmm tapi seriously , aku x boleh nk bayang . so , smile la always :) buat yg terbaik untuk SMU n SPM pula . i know we can do it ! so , senyum buat masa sekarang dan percaya setiap yg berlaku pasti ada hikmahnya . smileeeeee friends . and kepada budak2 Abim yg tak dapat 9A , jangan frust2 k ? rinduu sek mu semo . huhu :')

 nampak baris depan sekali 7 dari kiri , pakai tudung putih sambil buat 'peace' , haha . that's me . kiri aku , that's Yani . and kanan aku , Hanan and Watif . and yeah , boleh la kalau nak tengok dengan lebih jelas , just tekan left click :)

terima kasih Tuhan untuk segala2nya . 

Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.