Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x
sa gi jya . hahahah , jumpa dalam Majalah Kpop , dekat tempat belajar bahasa asing . biasaaa laa , i kan , minat Korea , English , semua ada xD hahah . okay2 , nak citer pasal hari ni , ohhh  dah tak boleh bernafas pon . haha , bukan ada apa2 pon hari ni , but for me , besttttt sesangat tak terkira !

okay , first , pagi terr , bangun awal laa , pukul 9 . haha , awal la tuh kan ? kalau hari2 lain , pukul 12 baru bangun . hahahaha , tu pun selepas mak potpet potpet . hehe , urhhh , rasa malas gila nak bangun . hahah , tapi terpaksa la sebab kena beli baju sekolah . then , pegi Arked Uda , first time pergi situ , wuhuuuu , bangga pula :D
 
err , then .... terjumpa kedai kawan sekolah rendah aku , huhu . then , beli baju sekolah kat kedai dia . huhu , ingat dapat diskaun atau free apa2 keee , x dapat juga last2 , hahaha >.< tuu la , malu sangat nak cakap ngan mak dia -.- haiyyooo , saya kan tu , nampak jer kat luar cakap banyak . heeee <3

then , petang ter , pergi pantai Irama ngan family . makan colek situ , main air , hahah . besttt sangat2 hari ni >.< sampai bila la perasaan bahagia ni akan kekal ? harap2 kekal buat selama2nya . ameen :) waaa , dah nak buka sekolah , tak nakkk , nak cuti lagi . bestt sangat2 cuti :D 

wuhuuu , nak citer pasal tu jer ari ni , memang la nampak simple jer kan story dia , tapi yg sebenarnya hanya Tuhan yang tahuu , waaaa , i hope perasaan ni akan kekal sampai bila2 . tolong la Tuhan , berikan yang terbaik untuk kami semua . ameen ~ k, bai , wassalam . ^^



Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.