Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x

hai , readers . dah pukul 12 lebih , still tak tidur . i don't know what i'm doing now . buka facebook , buat offline , and update status . err , sal status tu , x der niat apa2 pon , hahaha . just entah la rasa puas2 i say what's on my mind . yer la , status kan pasal apa yg ada dalam minda kita , so aku split it out jer .

tadi kan , baca blog kak Maria Elena . ohooo , sweet sangat2 baca post dia bertunang tu , wow . mesty diorang happy kan . haha , how i wish i can be happy as them . it's not like aku sedih , yeah a little . sekarang ni sedang kumpul semangat . aku tak nak sedih , tak nak fikir tapi still kadang2 emosi tak boleh nak kawal . ada la juga bergenang air mata time ingt balik kisah2 DULU . haha , bunyi macam dah bertahun-tahun lepas padahal baru sehari dua .

yeah , aku tahu aku ni emo . tapi , that's me ya know . you have to accept me for who i am . nak berubah ? way toooooo hard . susah nak berubah sebab yer la , melentur buluh biarlah dari rebungnya kan ? time kecil2 dulu memang la senang nak berubah , tapi dah besar ni , susah . hurm , susah la nak ubah sikap sesorang ni , for example , smoking . mesti susah nak berhenti kan ? sama la macam aku , susah sangat nak ubah sikap emo aku ni . so , you guys have to understand me . please . tolong la faham . bukannya sebab aku lemah or what-so-ever , tapi aku dah jadi kuat untuk sekian lama and my weak point has reached to an end .

yeah , i know . i have to forget everything . tadi pon aku unlike semua benda yang aku like kat status dia . haha , aku tanak nama aku wujud pon dalam notification dia . that's what you want right ? kalau tak mesti rasa menyampah gila dengan aku . because of my immature behaviour . aku sendiri rasa aku ni childish sangat2 . setiap kali ada masalah , aku akan nangis jer . THAT'S ME . seorg yg senang sangat nak menangis even tengok citer sedih pon akan menangis . i guess aku seorg yg cepat terasa and tersentuh .

i couldn't hide anymore . sorry sorry but i will try to make things right the way they should be . i will just i need some space . sorry kepada saper2 yg terasa ngan aku kalau time online tak tegur langsung dalam chatbox , bukannya sebab tanak kawan , tapi i need some time , being alone . seriously , rindu gila nak chatting ngan kawan2 tapi tader mood langsung . i donnoe what to do and kadang2 yes , i feel so worthless . i just need someone who's willing to fight for me and make me feel worthy again . . .

Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.