Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x

hai , hai and hai . dah lewat malam , sambil2 tengok showdown , update blog . actually , internet gila sejak tadi lagi . bersyukur gila dapat online , biar sekejap je . eheee :') see gambar yg aku upload tu ? ambil dalam tumblr jer tu . hehe , rasa berkenan , reblog terus . then , rasa berkenan lagi , post dalam blog . ada makna tersirat ngan tersurat (wajib) . hahah .

okay , so nak update pasal apa eh ? hurm , yeah . kak aku , Una dah habis SPM . baru habis . maklum la , sekolah agama kan , ada subjek tambahan . best gila diorang , dah habis zaman remaja . hahaha , macam mana aku nanti eh ? berdebar ni . tambahan pula , tahun depan tidur sorang2 (selalu tidur ngan Una) , mesti tak bestttt . dengar2 , result PMR keluar 22/12 ni . tapi , x sure lagi la . waaaaaaaaa , i'm so scared sampai tak boleh bernafas ni . asdhfjlkllj ! haha , :P

i really do we can be as we used to be , F . i'm missing you so much my friend :'(



Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.