Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x
hai sunshine . so hows your day ? good or bad ? let's talk about mine . yesterday , pergi melawat kawan aku yang masuk hospital . nak citer dari mula2 lagi ? hurm , okay let's go . pagi ter , as usual . kena naik bas . ayah ada class , mak sibuk periksa kertas SPM . mujur jer ada org nak hantar kat stesen menunggu bas . haha . then , naik bas . sampai kat stesen bas , terus pergi 7E . tempat wajib tuh . sampai abang cashier tu recognize me , haha . dah la sorang2 , then abang cashier tu tanya , sorang2 jah oe ? aku jawab , haah . nak gy hospital . then , he smiled at me and i smiled back at him as always :')

and , jalan kaki pergi hospital besar . sorang2 . haha , sampai kat hospital tu , memang blank gila . actually , dah bertahun-tahun tak pergi hospital tu , rasa blank gila-gila , then . call Bielah suruh dia cepat datang . tak best langsung dok kat hospital sorang2 , rasa scarymary gitu . huhhhh -.-

then , sebaik jer Bielah sampai , terus pergi masuk hospital . entah bangunan yg mana , yg hujung sekali . haha , dah la tangan kosong time tu , x bwk buah tangan . heheee , singgah kat kedai dalam bangunan ter , beli buah .

and , wad bendahara , tingkat 4 , katil 8 . akan ingat sampai bila-bila . haha , now , it's time for me to let go . tanak citer dah . setakat ni jer . for the rest , let us keep as a memory . byee , and bye :')

won't forget . for the rest of my life . *** .




Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.