Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x
har har , tengok jam pukul berapa , 3 pagi . kenapa belum rasa nak pejam mata ni . haiyyooo , actually tadi sedang testing2 pakai shawl , hahahha , maklumlah baru nak berjinak-jinak dgn shawl , heeee . then , cuba buka youtube , tengok yang Tyah punya tutorial and speaking of Khadyjah Fhatyah , she's so cool . heee :)

and then , what else hah nak citer ? oh yeah and semalam , haha , besttttt . okay la , not so bad . tapi , x der la best sangat . hahaa , yang mana satu ni , best atau tak ? maybe fifty-fifty kott . heee , pergy cari sponsor untuk majalah MMP , punya la susah , rasa macam dah round satu KB . haha , pergi tuisyen Kami , tuisyen Karisma , Rosmadi , letih-letih . rasa dah turun 1 kg , haha , esok naik balik , takder perubahan =____________=

speaking of tuition , tahun depan still nk stick dengan Kami kott , entah la , rasa dah sebati , besides , tuisyen Kami okay jerr , x der la teruk sangat . kalau nak cuba tuisyen Karisma , err err , malas lerr , hahaha . kalau masuk tuisyen BI tu boleh la , ngaaaaa . still , rasa nak masuk PMR 3 semula , bersebelahan dgn PMR err berapa eh ? 4 tak silap . haha , still ingat time Cikgu Z**** pergi tandas dalam kelas PMR 4 ter and then keluar dgn bau rokok . yekkk , kitaorg ni eiiii , apa laaa , time mengajar pon smoking . bukan nak mengumpat or wtv tapi just nak share . haha xD

waaaa , rindunya nak masuk kelas PMR 3 semula , cikgu2 baik sesangat ! cikgu Geografi , hahaha , kenangan pahit betul , taper , cikgu tu baik . hahha , and dia mengajar pon best ! tahun depan harap2 boleh sekelas dengan kawan2 kelas PMR 3 and si dia . please please . harap si dia tuisyen Kami tahun depan , boleh la , hahaha #muka sepuluh sen :P (fyi , si dia hanya kawan dan tak kurang dan le .. bih) haha xD #tobak eyh nakal gila aku .. zzzzzz .. i'm going to close my eyes and think about si dia and then sleep . haha :3

what the hell i'm writing tonight , pening kepala aku , tidur2 la mekkk !

Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.