Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x
morning guys . semalam tidur lewat , bangun takder la lewat sangat . haha , pukul 10 bangun . lewat ke tu ? dah la Nabilah call pagi2 suh download citer Ombak Rindu . time tu sedang tidur , bunyi ada org call . semua org mls nk angkat . then , bunyi suara Nabilah . 'aqis , download citer Ombak Rindu' . aku ni , 'hah hah'? boleh dia telefon pagi2 then suh aku download citer . haihh , betul snggh la kwn aku sorang ni .

seriously , aku terpaksa la kena download . dah la skrg citer Twilight Saga Breaking Dawn Part 1 baru 30 percent downloading . haihh , kena la juga do a favor for my noisy bff xD tapi , x download lagi pon skrg . petang2 karang laa , hahaha ^^

and , and . semalam mimpi pasal kawan aku . tak ingat mimpi pasal apa . but , ingat dia hadir dlm mimpi aku . waaa , aku nak ingt aku mimpi psl apa . haha , bangun2 tak ingat juga . redha jer laa . haha :'( okay , now nak pergi dapur tolong buat sandwich . and , yeah . kat tepi aku skrg ni ada sorang budak yang mengacau = adik aku , Alya Maisarah yg sedang membaca apa yg aku tulis . hahaha , sweet . LOL . tata guys :)

Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.