Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x
salam and hai stars :) tadi kan , buka tv One HD , tengok citer Scent Of A Woman . then , tengok ada Lee Dong Wook , Kim Sun Ah ngan JUNSU . oh maiii , memekik la juga time tengok Junsu buat persembahan , like myyyyyyyyyy JUNSU , lama gila tak dengar dia menyanyi . wow wow , can't breathe . haha , actually dulu memang dah minat Junsu sbb suara dia gemersik sangat2 tapi sebab kumpulan DBSK dah berpecah kan , so diorang tak buat dah persembahan . ada kumpulan JYJ tapi lagu2 dia tak best sangat . huhu , so tadi tengok Junsu setelah sekian lama , rasa hepiiiiiiiiiiii gila2 . asfhjljkhfdnm ! can't breathe ! HAHA  :P

wow , rasa nak download jer citer Scent Of A Woman tu , mesti best sbb ada Lee Dong Wook as the hero and Kim Sun Ah as the heroine . wow , tak sabar laa nak tengok . haha , looks like datang kembali dah penyakit obsess korea . kehkehh . Junsuuuu CUTE :D


how can this guy can be soooo cute ? xD #saranghaeyo . hee <3


Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.