Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x
look at that guy's face , sweet . LOL xD

woot-woot . so i'm here again . okay , baru jer siap update blog , amacam ? cool tak ? haha , okay , letih sangat2 tapi worth it la sbb hasil dia , tadaaaaaa ----> Balqis Azman's Blog . cantik kan ? ngeh ngeh . #syok sendiri . purffhhh -.-

so , malam-malam buta ni , nak post benda yang pendek2 jer memandangkan aku tanak menangis and so on . wahahahha , pelik gila bunyi . ehem ehem , first , nak ucap Goodluck kepada kakak aku Atiqah Azman yang sedang menghadapi ujian di University Leicester . #bangga tau tak ada kak super-brilliant ni , wink wink ^.^

and , second , nak ucap Goodnite kepada ahli G.A , John (he's my best friend & will always be, bangga tak John ada nama kau dalam blog aku :P) and then kepada saper2 yg sedang membaca blog ini . and , satu lagi , esok aku tuisyen ! wuhuuu , ramai orang kata awal , tapi aku rasa tak kot , still , kena bangun awal ni , haihhh , #berat nanang . haha ^^

P/S : ehee , pendeknya post ni kalau nak dibandingkn yg dibwh . HAPPY READING and jangan tiyok2 eh , smile :') #haahhaha , aku nak suka + ketawa jerrr <3

Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.