Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x
hey , actually aku nak buat private blog aku , tapi slps fikir balik , aku tulis panjang2 takder orang nak baca , buat letih je . hua hua :P bukan nak suruh orang baca sangat pon , tapi nak suruh org faham jer . esok sudah start sekolah . yeyy ? huk huk .

aku nk msk kawad ! sek2 ni hangat2 tahi ayam je , kata nak masuk , hak alah , tak masuk juga . cakap besar , buwekkss :P (tak tuju kepada saper2) nk msk kwad pbsm , tapi x tahu ada tempat lagi tak . bolehh la , nak dapat banyak sijil and markah yang tinggi . maybe some students tak nak kisah pon pasal2 sukan ni , but hey , markah ni penting la nak masuk universiti nanti . lebih2 lagi overseas punya , atau universiti yg top2 . mesty kita nk yg terbaik untuk kita kan ? sama la aku , nak yang terrrr-baik untuk aku . ngeh ngeh .

farah terr , aqis bnyk oe bagi kata2 semangat kt farah ? tak tahu la pula tu , haha . bagi kata semangat kat farah , aqis sendiri tak dengar kata semangat tuh . masuk telinga kanan , keluar telinga kiri . and , aqis dah buat apa yg farah cadang dulu . and , respon dia . nothing . macam okay je , looks like dia memang tak berkenan . hehe , kadang2 terfikir juga , kenapa dia tak berkenan eh ? maybe sebab perangai aqis . whatever . aqis takkan ubah diri aqis just untuk someone :) farah pon , hepi2 sokmo lah *jealous tengok gambar dlm blog farah . ngeh ngeh >.<

apa lagi apa lagi ? yeahhh , sekarang sedang mencari isi2 untuk choral speaking . susah tahu tak . susahhh . nasib badan la . kalau bukan aku nak start buat text , mesti x der orang lain akan ambil kisah -.- (bukan nk ber'koya' tp Rumah Ungu bukan seperti dulu lagi , kami kekurangan orang2 hebat) xD anda boleh buat SBA . chaiyokk chaiyokk untuk Ungu punyaaaa rumah ! haha :)

ok , out dulu . aku belum mandi . and , so many homeworks laaaa aku ketinggalan . i mean , aku tak pergi sekolah for 3 days . mesti hw berlambak-lambak . Oh God , help meeee . -.-

open your heart , eyes and mind , you'll see .



Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.