Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x
er , er . salam . heee , pagi tadi dah start tuisyen . ngahahah . and aku tuisyen kat Kami . gila ramai orang kat pejabat tadi , semua nak daftar masuk termasuklah aku , tini , ain , bielah , auni . huhu , masuk kelas tingkatan 4 , tengok2 , eleh , sikit jer budak , dekat pejabat td punya la banyak , maybe budak form 3 kott ramai .

and , and , aku sendiri x percaya aku dah form 4 ! oh mai god , boleh bayang tak ? form 4 ? jadi makcik la slps ni , wahahah . tua , tua . haihhh , tak percaya lagi ni #cubit pipi kuat2 , haha , still x bangun . kan best kalau semua ni mimpi . huuuuuuuuuuuuuu , sebak gila-gila-gila-gila . ok , how many times i mentioned 'gila' ? that means memang rasa sebak . sabar la qis , maybe ada hikmah semua ni , apa2pon aku nak yang terbaik untuk kawan-kawan aku . aku boleh berundur . huhu #maybe korang tak faham , tapi , instinct aku mengatakan aku patut berundur . huhu , :')

ngeee , nanti pagi esok kena pergi minta maaf dengan orang yg terasa ngan aku , maybe nampak kat luar aku rilek jerr , tapi dalam hati , perasaan sebak tu takkan hilang . apa2pon , i still love my bffs . i will always do . sayeyy sek mu sokmo2 :')
true love is forever , it will never go away - Sunday at Tiffany's .

Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.