Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x
wee , hello guys . dah berapa hari tak update blog . macam bukan aku langsung , huhu . banyak benda yg berlaku baru2 ni , and yeah , hari ni tak sihat sikit . huhu , msty sbb psl semalam , sangat2 tertekan dengan Fizik sampai demam . Ya Allah , berikanlah kekuatan kpd aku . pening gila kepala semalam slps belajar Fizik dgn cikgu tuh , memang tak faham langsung ! bukan aku sorang yang tak faham , barisan aku , kedua belakang and belakang sekali , semua tak faham apa cikgu tu mengajar . bergenang air mata aku time dok dlm kelas . sangat2 pening , malam semalam , rasa pening gila2 , and wallaaaa pagi tadi memang demam panas . huhu , nasib badan la . . .

so , hari ni tak pergi sekolah , actually , nak sangat pergi sekolah hari ni sbb ada pemilihan badan beruniform . aku rasa nk msuk pbsm kott , sbb dgr citer Suhaila pasal kem SUKBEL best sesangat . wuuu , rasa nak pergi juga . huhu , entah la , antara briged dgn pbsm . tngok la dulu . .

okay , tanak tulis panjang2 , out dulu . tata , oh , farah , aqis x bnyk sngt la kwn ,, huhu , biasa2 jer , sayey farah . ok , bye guys :')

Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.