Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x

hai stars . malam2 ni nak post pasal perasaan kot . ok , sebelum tu nk citer , tadi pergi hantar una kat stesen kereta api , dia pergi Singapore dengan ahli redaksi , aku dok kat umah je , mujur juga sbb ye la , dgn demam2 camni , nk pergi camner . slps hntr una , pergi makan dekat kedai mee pokse . as always , aku makan nasi goreng daging merah . weeee , so here i am , sedang meng-update blog sambil baca komen dalam facebook .

and , yeah . aku tahu mu nk defend saing baik mu . tapi , memey tobak aku sero nge mu . haha , tapo la . aku tera watchill watcool watlek watpeace . huhu , sedih weh , rasa deki gilo2 sbb mu sayey gilo2 ko saing baik mu tuh , okay okay . aku sedar sapo aku , okay . aku pehey mu sayey saing baik mu tuh sapa beci ko aku sbb maroh ko saing baik mu tuh . i get it . thanks . the truth is , aku sero letih doh layey semo ni . sokmo baloh deh . mu oyak mu nyusohkn aku , aku oyk aku nyusohkn mu . haha , kita bukey 'saing' po dulu doh deh ? kalu bukey saing jd gapo ? musuh ? aku toksey . aku sayey saing aku , aku sayey mu .

and yeah , sek mu . aku terkejut baco komen sek mu . err , okay . aku x sey sapo2 pon sedih . jangeyy la gini . tolong la aku merayu , wat biaso2 jah la . jangey adow dendam atau benci , kito key saing belako . bukey hanya daley facebook , kat luar pon saing jugok . weeee , and paan . aku minx maah deh . x hau doh nk oyak gapo , minx maah jah hok aku boleh oyak . jago molek saing baik mu tuh untuk aku , weeee *geney pulok doh* . ok , nite , wassalam :')
you just don't understand , and somehow , you don't want to . nanimo wakattenai .

Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.