Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x

yeahhhh , i'm homeeee ! harhar , terus online , buka dua tab , facebook and blogger . buka facebook , as always , ada jer benda tak kena . okay-okay . hari ni 1st January of 2012 okay ? so , forget it girl . why still bother ? i just don't know and have no idea .

forget forget forget and forget . okay ? done , fullstop :') 

so , post yang nak tulis ni of course la pasal holidayyyyy ! hahah , oh mai bestttt sangat2 pergi bercuti . heeee , pergi tidur dekat Cherating sambil main air pantai (gila cantik pantai Cherating ter) and pergy main air dekat Gambang . gilaaaa gila SYOK ! hahahah , main air kat Gambang palingggg best . gambar ? tak upload lagi , sorry . heheh . balik2 dari Gambang ter , sakit gila badan , paha aku , lengan aku , pinggang aku , semuaaaa sakit . wahahaha :')

so , malam Tahun Baru , aku sambut dekat Cherating sambil tengok tv . ngeh ngeh . besttt la jugaa even no facebook . kan best kalau facebook tak pernah hidup dalam jiwa aku . plan 2012 aku ? well , lupakan 2011 yanggg banyak sangat kesilapan aku buat , kalau nak undur masa dah sah-sah tak boleh so kena lupa and start a new life . kena lupa Jom Heboh , McD , KFC , Chipsmore , A**** U** and sebagainya , maybe sesetengah org je yg boleh faham , shall we forget it ? byeeee 2011 and smile :')
for once , i just want to be happy . please be strong girl , it's New Year :')

Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.